FUNDAMENTALS

PUHASTUSVAHENDID JA KOORIJAD

Meigieemaldust tuleks käsitleda kui olulist ja sügavat nahahooldustoimingut: ilurutiini puhul on see põhiline ja oluline esimene samm. Näonaha korrektne puhastamine ebapuhtusest ja meigist soodustab rakkude funktsioonaalsuse ja aitab kaasa terve naha tagamisele.

Taldamisest, sest isegi kui klient ei meigi, on õhtuti naha puhasegelikkuses peaksime rääkima mitte ainult jumestuse eemtamine hädavajalik. Tegelikult toimuvad nahas just öösel elutähtsad parandus- ja taastumisfunktsioonid – selleks peab nahk olema puhas, et tõhusalt töötada ja mitte raisata enda resursse ebapuhtuse tõrjumiseks. Hommikul on oluline eemaldada mitmesugused jäägid, mis tekivad naha öisest tegevusest. Eriti oluline on valida naha puhastamiseks õiged tooted.

Sobimatu meigieemaldaja/puhastusvahendi mõju on üsna kiiresti tunda – näiteks suurenenud tundlikkus või kuivatav tunne. Need ärritused võivad põhjustada liigset rasueritust: tegelikult nahk üritab kompenseerida tasakaaslutuse tagajärgi. Selle tulemusena muutub nahk rasusemaks, sageli ka pinnakuivaks ning kiskuvaks ja klient püüab nahka puhastada palju karmimate viisidega. Seejärel tekib nõiaring.

Teisest küljest tekitab see, kui proovite nahka iga hinna eest puhastada sobimatu puhastusvahendi ja veega, muid nahaprobleeme. Tegelikult on kraanivesi väga sageli klooritud ja võib sisaldada lubjakivi, samuti ka teatud puhastusvahendid kasutatavad pindaktiivseid aineid, mis võivad olla teie nahale liiga agressiivsed. Epidermise kaitsev hüdrolipiidkiht õheneb ja nõrgeneb ning naha mikrobiota koostis muutub korrapäratuks. Nahk ei ole enam piisavalt kaitstud ja muutub tundlikuks, hüperreaktiivseks ja ei suuda enda sees niiskust kinni hoida. Selle tulemusena hakkavad tekkima püsiv ärritus ja dehüdratsioon.

NAHA MIKROBIOOTA KAITSMINE:

Mikrobioota koosneb kõikidest elavatest mikroorganismidest epidermisel, soolestikus, higinäärmetes, küüntel jne. Mikrobioota koosneb bakteritest, viirustest, ühe- ja mitmerakulistest algelistest, pärmseentest, mis on naha jaoks hädavajalikud immuunkaitseks ja moodustavad nahale kaitsekihi.

Meigieemaldus ja näonaha puhastus, kui seda tehakse õigete toodetega, garanteerib puhta naha, kus on sellelt täielikult eemaldatud kõik ebavajalik, säilitades samal ajal tasakaalu ja naha loomuliku mikrofloora. See tagab parema imendumise nahahooldustoodetele, optimeerides seeläbi nende tõhusust

HÜDROLIPIIDKIHI KAITSMINE:

Üks vahendeid, mida nahk enda kaitsmiseks kasutab, on selle hüdrolipiidne kiht, nimetatakse veel ka “happevaibaks”. See on keeruline ja tohutult oluline kokteil, mis koosneb higinäärmetest tulevast veest, rasunäärmetest erituvast rasust ja epidermaalsetest keramiididest. See aitab tagada sarvkihi ühtesulamise, töötab epidermise niiskustaseme säilitamiseks, tagab välise fotokaitse ja mängib olulist rolli bakteritsiidses ja seenevastases kaitses.

Selle kerge happelisus hoiab ära infektsioonid ja hoiab epidermise tervena. See on hädavajalik naha ökosüsteemis tasakaalustamatuse tekitamine ära hoidmiseks naha puhastamise ajal. Kui see kiht on terve, jääb nahk terveks ja vastupidavaks

PUHASTATUD MEIGIVABA NAHK ON VASTUPIDAVAM RAKUVANANEMISELE:

Seda seetõttu, et puhastatud nahk on vähem vastuvõtlik mikropõletikule – teadlaste arvates vananemise peamine põhjus.

Lipiidid ja saasteained tekitavad oksüdatsiooni ja põletikku. Veelgi enam, nad rikuvad nahka barjäärifunktsiooni – mille tulemuseks on nahk dehüdreeritud ja tundlik, läbi selle on nahk keskkonna agressioonide suhtes vastuvõtlikum. Meigieemalduse teine eelis on massaaž, mis selle kaasneb protseduuriga. See parandab mikrotsirkulatsiooni ja sellest tulenevalt ka rakkude toitumise ja hapnikuga varustamise.

Nahapuhastamise vastupidised efektid on:
• Ebaühtlane nahatoon
• Suurenenud tundlikkus, punetus
• Tuhm jume
• Kare ja ebaühtlane nahk
• Pigmentatsioon
• Suurenenud poorid

MIKS VALIDA PUHASTUSVAHENDI JA
TOONIKU DUO MEIGIEEMALDUSEKS?

Sellepärast, et puhastuspiima, -vahu või geeli tekstuurid sobib suurepäraselt meigi ja muu ebapuhtuse emulgeerimiseks, ilma et need oleksid

abrasiivsed või destabiliseerivad naha loomulikku tasakaalu. Need puhastustooted sobivad täiesti kokku hüdrolipiidse kihiga. Nad arvestavad naha kergelt happeline pH’d ja sisaldavad pehmendavaid, niisutavaid ja rahustavaid toimeaineid.

Toonikut kasutatakse rasuste jääkide eemaldamiseks, mida ei saa nahalt veega loputamisega maha. Toonik samuti tasakaalustab naha pH’d, mis on viidud läbi vee kasutamise balansist välja. Et puhastusprotsess oleks võimalikult tõhus, tuleb seda kasutada kombinatsioonis kasutada nii vahutavat ainet kui ka toonikut. Taolist nahapuhastust tasub kasutada kõikidel nahatüüpidel, vastavalt vajadusele 1 – 2 korda päevas

On hädavajalik, et kliendid eemaldaksid meigi ja päeva jooksul nahale kogunenud jäägid igapäevaselt. Soovitame kasutada spetsiaalseid tooteid silmadele ja nahatüübile vastavaid puhastustooteid.Soovitame teha näonaha pinnapuhastust ka hommikuti: see eemaldab üleöö kogunevad nahaeritused ning valmistab naha ette toodete pealekandmiseks. Juhul kui näonahk pole rutiinset puhastust saanud, siis alates esimesest regulaarsest puhaastamise nädalast saab nahk tagasi sära ja jume, on ühtaegu klaarim ja värskem. Teine eelis on see, et meigi õige eemaldamine tähendab naha ökosüsteemi stabiilsuse tagamist ja naha struktuuride säilitamist, mille tulemuseks on elastne ja terve näonahk. See muudab ka kosmeetikatoodete töö tõhusamaks, nahatüübi järgi kohandatud puhastusvahenditesse investeerimine suurendab näonaha hooldusprogrammis kasutatavate nahahooldustoodete (nt seerumid, geelid või kreemid) efektiivsust.

Nimetus
Maht
BI-PHASE MAKE-REMOVER
100 ml
PERFECT SURFACER
50 ml
DETOX GUM
50 ml
CLINICAL PEELING
50 ml
AQUA SOURCE CLEANSING MILK
200 ml
AQUA SOURCE MOISTURIZING LOTION
200 ml
AQUA SOURCE MICCELAR LOTION  200 ml
BIODORFINE CLEANSING GEL 150 ml
Puhastuspiim BIO-RESPECT 200 ml
Puhastustoonik BIO-RESPECT 200 ml
Puhastusvaht BIO-RESPECT 200 ml
Puhastusgeel SEBO- SAVON
150 ml