KORTSUDEVASTANE TOITEV KREEM NO AGE VAXIN SUPER-RICH
 

KOSMEETILINE EFEKT / KASUTAMISSOOVITUSED

Toode omab ainulaadselt omadust taastada kuiva elutut nahka. Unikaalne koostis ja küllastatud tekstuur võimaldab edukalt võidelda vananemisnähtudega, mis on tingitud naha toitainete puudusest. Kreem annab mugavustunde, taastab epidermise struktuuri ning tagastab elujõu. Miimiliste kortsude sügavus ning pikkus vähenevad, nägu muutub oluliselt nooremaks ning värskemaks.

Kasutamine: kasutatakse öökreemina. Et kinnitada seerumi noorendavat mõju, kanda kreem eelnevalt korralikult puhastatud nahale umbes 30 minutit enne magamaminekut.

KOOSTIS

IMUDILIN - preparaat, mis takistab naha vananemisprotsessi. Stimuleerib immuunrakke ning parandab epidermise struktuuri.

SNAP-8 BTX - uue põlvkonna müorelaksant, sünteetiline peptiid, mis on BOTOXI analoog. Blokeerib närvisignaalide ülekannet ning takistab miimiliste lihaste kontraktsiooni.

SHEAVÕI - pehmendab ja niisutab nahka, moodustab kaitsekihi. Tõstab epidermise elastsust.

MATRIXIL 3000 - biotehnoloogia meetodil toodetud preparaat. Stimuleerib kollageeni ja elastiini tootmist ning glükosaminoglükaanide muutmist fibroblastideks. Märgatav kortsudevastane toime.

ASPARLYNE - L- asparagiinhappe ja -lüsiini kompleks. Parandab mikrotsirkulatsiooni ning takistab kollageeni glükeerimist.

MESILASVAHA - omab parandavat, rahustavat ja niisutavat toimet.

PAKEND

Koduhooldus:
50ml purk
E1142

Professionaalne kasutamine:
200ml tuub
E1124