INTENSIIVNE HOOLDUS: PLAASTRID-MASK SILMADE JAOKS TWIN-PATCH 

KOSMEETILINE EFEKT/KASUTUSSOOVITUSED

MASK BIO-OPTIC TWIN-PATCH vähendab silmaaluseid „kotte“ ning sobib kasutamiseks juhul kui lisaks „kottidele“ esinevad ka silmaalused „ringid“ ning kortsud. Maski kuju lubab täpselt reguleerida nahale mõjuva aktiivse aine hulka, võimendada selle tungimist nahka ning tagada optimaalse mugavuse.

MASK BIO-OPTIC TWIN-PATCH stimuleerib venoosse vere ning lümfi äravoolu, parandab mikrotsirkulatsiooni. Suudab ka inaktiveerida vabu radikaale. Mask ennetab vananemist, mis on üheks „kottide“ tekke põhjuseks, rikastab kudesid hapnikuga, mis annab nahale värskema ilme. Kohe pärast maski aplikatsiooni tekib naha värskuse ning rahustumuse tunne, 15 minuti pärast väheneb kudede ning „kottide“ tursumus paraneb vere äravool, taastub aktiivne mikrotsirkulatsioon. Naha normaalne hüdratatsioonitase taastub, see muutub siledamaks, kortsud muutuvad vähem märgatavaks.

Kasutamine: kantakse hommikul või õhtul 15-20 minutiks alalaugudele. Seejärel patsutada geeli jäägid silmaümbrusnahka. 

KOOSTISOSAD

VEDELIKUPEETUSE VASTANE FÜTOKOMPLEKS (20%): kompleksi koostisse kuuluv leedripuu ekstrakt avaldab diureetilist ja tursetevastast mõju, parandab kudede drenaaži.

GINKO BILOBA EKSTRAKT: venotoonik ja vasoprotektor, stimuleerib rakmetabolismi, antioksüdant. 

ESKULOSIID: estraheeritakse hobukastanist. Püüab vabu radikaale, tugevdab kapillaaride seinu ning vähendab turse tekkimise riski stimuleerides venoosset ja lümfaatilist äravoolu.

VÄIKE IGIHALI: põhjustab veresoonte vähest laienemist ning seeläbi suurendab veidi vere juurdevoolu, mille tulemusel paraneb kudede oksügenatsioon. 

PRESENTATSIOON

Kodune hooldus: 6 kotikest, mis sisaldavad 2 geeliga läbi immutatud plaati E04

Professionaalne hooldus: 10 kotikest, mis sisaldavad 2 geeliga läbi immutatud plaati E04