ÖINE NOORENAV KREEMMASK


KOSMEETILINE EFFEKT / KASUTAMISE SOOVITUSED

Sõltumata sellest, kas näomask jääb peale mõneks minutiks või terveks ööks, mõjub see väsinud nahale tõeliselt tervendavalt ja taastavalt. Rakkudes toimunud muutused ei lase enda järgi oodata ja on nähtavad kaunis peegelpildis: särav ja silmnähtavalt puhanud nahk, millel puuduvad vananemismärgid.

Kasutamine:  Kandke õhuke kiht toodet näole, kaelale ja dekolteele, ei vaja mahapesemist.
Professionaalne kasutamine: vastavalt protseduuri protokollile.

KOOSTIS

EARLY BOOSTER НТАС –tänu mitokondrite aktiivsusele annab rakkudele võimsa energialaengu. Kaitseb rakke vabade radikaalide ja agressiivsete keskkonnategurite eest. On tugeva noorendava efektiga. Vähendab märgatavalt kortsute sügavust ja pikkust, parandab naha seisundit. Jania Rubens punavetika baasil valmistatud 100% looduslik preparaat.

BABASSUÕLI - rikastatud Omega-9 hapetega, toidab nahka sügavuti, muutes seda pehmeks ja mõjudes põletikuvastaselt. Taastab UV-kiirtega kahjustatud naharakke, parandab mikrotsirkulatsiooni. Taastab naha kaitsefunktsioonid, aeglustab vananemisprotsesse.

SHEAÕLI - sisaldab rikkalikult A, D, E ja F-vitamiine. Pehmendab, sügavalt niisutab ja taastab nahka.

VITAMIINIKOKTEIL N1 - C+H-vitamiinid: vesilahustuv C-vitamiin on muudetud rasvlahustuvaks preparaadiks, millel on stabiilne kuju. Võimas antioksüdant, mis püüab kinni vabad radikaalid. Stimuleerib kollageeni tootmist, pärsib melaniini tootmist, helendab pigmendilaigud, parandab naha mikroreljeefi, kõrvaldab akne armid. Biotiin ehk H-vitamiin (B8) vastutab naharakkude regeneratsiooni eest, reguleerides epidermise uuenemisprotsesse. Eluliselt tähtis mikrotoitaine naharakkudes homöostaasi säilitamiseks.

VITAMIINIKOKTEIL N2: E, C, B3, B5, B6-vitamiinid: niisutavad ja siluvad nahka toimides võimsa antioksüdandina. Tõstavad naha toonust ja parandavad elastsust, annavad elujõudu ja kingivad särava välimuse.

PAKEND

Koduhooldus: 50 ml kreemipurk Е1866

Professionaalne hooldus: 200 ml tuub Е1844