KORTSUDEVASTANE PINGULDAV KREEM NO AGE VAXIN LIFTING

 

KOSMEETILINE EFEKT / KASUTAMISSOOVITUSED

Tänu tugevale pingutavale toimele soovitatakse toodet kasutada väsinud tooni kaotanud nahatüübile. Juba peale esimesi kasutamiskordi nahakoed justkui ‘ärkavad’, raku siserõhk ning naha üldine välimus paranevad. Pinguldav toime, elujõu taastamine ja nahakoe tiheduse paranemine ongi pideva hoolduse tulemus. Miimiliste kortsude sügavus ning pikkus väheneb ning nägu muutub oluliselt nooremaks ning värskemaks.

Kasutamine: et kinnitada seerumi noorendavat mõju, kanda toode hommikuti eelnevalt korralikult puhastatud nahale.

KOOSTIS

IMUDILIN - preparaat, mis takistab naha vananemisprotsessi. Stimuleerib immuunrakke ning parandab epidermise struktuuri.

HÜALUROONHAPPE BAASIL TOODETUD FILLER - intensiivne niisutaja, mis omab seestpoolt kortse- ja voltetäitvat efekti. Kiired märgatavad tulemused kortsude sügavuse ja pikkuse vähendamisel.

OSILIFT - kaerast saadud puhastatud polüsahhariid. Toode moodustab nahapinnale tiheda pinguldava kile - pikaajaline pinguldav toime.

MATRIXIL 3000 - biotehnoloogia meetodil toodetud preparaat. Stimuleerib kollageeni ja elastiini tootmist ning glükosaminoglükaanide muutmist fibroblastideks. Märgatav kortsudevastane toime.

RONAFLAIR LDP WHITE - räni ja titaaniga kaetud keraamilised mikrograanulid. Nahale kandmisel loovad ideaalse visuaalse efekti, mis maskeerib kortsud. Naha perfektne välimus loob sametise ning pehme tunde.

KOOKOSÕLI - mineraalsoolade ning A-, B,- C- ja E- vitamiingruppide poolest väga rikas. On tugeva taastamistoimega. Parandab sarvkihi rakkudevahelist tsementsubstantsi struktuuri.

PAKEND

Koduhooldus:
50ml purk
E1140

Professionaalne kasutamine:
puudub