NOORENDAV PINGULDAV SEERUM LIFT SERUM G14

KOSMEETILINE EFEKT/KASUTUSSOOVITUSED

Kosmeetika toode vananemise protsesside vastu ning välimuse taastamiseks kortsude tekkimisel. Effektiivsuse surendamiseks omab kahekordset toimet: kortsude ulatuse ja sügavuse vähendamine nahakudede struktuuri taastamise kaudu ning koheselt nähtav pinguldav effekt. Selliseid võimsaid ja nähtavaid tulemusi on võimalik saavutada tänu mitmete innovatsiooniliste aktiivsete komponentide olemasolule, mis kiirendavad rakusiseseid protsesse mitmekordselt. Nägu muutub enam pinguldatud ja nooruslikumaks ning nahk omandab noorele eale iseloomulikku välist sära ja siledust.
Kasutamine: Kanda paar tilka seerumit eelnevalt puhastatud näo ja kaela nahale hommikul ja õhtul. Lasta imenduda ning seejärel kanda peale vastav kreem. Professionaalsed tooted – vastavalt protseduuri protokollile (vt õppefilmi)

KOOSTISOSAD

MATRIGENICS – biotehnoloogide uusim arendus. Wakame vetikatest saadud eeterlik ühend. Teaduslikult on tõestatud võime stimuleerida 14 geeni ekspressiooni, mis vastutavad kollageeni, elastiini ja hüaluroonhappe sünteesi protsesside eest. Võimas noorendav ja derma kudesid tugevdav toime. Nähtav kortsude ulatuse ja sügavuse vähenemine.
SEPILIFT taimse päritoluga preparaat, fibroblastide aktiivsuse stimulaator. Tsaastab rakuvälise maatriksi struktuuri elastiini ja kollageeni tootmise suurendamise kaudu. Märkimisväärne nahakudede toonuse ja elsatsuse suurenemine
TRITISOOL – tagab väljendunud pinguldavat effekti. Tuhevdab nahakudesid ning silendab mikroreljeefi. Omab niisutavat toimet tekitades ’’kilet’’ epidermise pinnale

NAATRIUMI HÜALURONAAT - toetab naha niisutatust, parandavate toimetega
HAPNIKUT SISALDAV KOMPLEKS -  kombineeritud preparaat, mis koosneb pärmi ekstraktist, mere kollageenist ning vitamiin C derivaadist. Optimeerib energia tootmist naharakkude poolt, varustades neid vajaliku hapnikuga. Rakulise metabolismi stimulaator. 
MERE KOLLAGEEN merelise päritoluga kollageen. Struktuuri poolest langeb kokku naha kollageenkudede struktuuridega. Kõrge hüdroksüproliini kontsentratsioon stimuleerib dermat tootma enda kollageeni.
ASPARLIN – aminohapete kompleks, mis on saadud naturaalsest taimsest toorainest biotehnoloogiliste meetodite abil. Kiirendab metabolismi protsesse, vähendab oksüdatiivse stressi taset. Parandab mikrotsilrkulatsiooni

PRESENTATSIOON

Kodune hooldus: Pudel 30 ml Е977

Professionaalne hooldus: Ampullid 6*2,5 ml Е991

HOIATUS!!!!

Seerum sisaldab väga kõtges kontsentratsioonis nisu proteiine! See nõuab suremat tähelepanu, kuna antud preparaadid võivad gluteenile allergilistel inimestel kutsuda esile tugevat allergilist reaktsiooni!
Enne seerumi pealekandmist tuleb täpsustada kliendi anamneesi ning viia läbi test. Kandke käe tagumisele poolele väikene seerumi kogus ning uurige nahareaktsiooni.
Seerumi sälitamisel normaalsel toatemperatuuril võivad pudelis moodustuda valkjad kiletaolised ühendid. Enne kasutamist tuleb seerumipudelit raputada!