NOORENDAV KAHEFAASILINE PUHASTAJA BIFAGEN

KOSMEETILINE EFEKT/KASUTUSSOOVITUSED

Kahekomponendiline koostis (vesi/õli) võimaldab eemaldada meiki ning puhastada nahka seda liigselt kuivatamata. Puhastab nahka hoolikalt meigijääkidest ja mustusest, säilitab ja taastab naha looduslikku hüdrolipiidkihti.
Kasutamine: Enne kasutamist pudel korralikult raputada. Kandke geel näole ja kaelale, sõrmeotstega jaotage toode kogu pinnal laiali. Peske geel maha ning kandke nahale NOORENDAVAT LOSJOONI. Mõeldud igapäevaseks näo puhastamiseks ja hooldamiseks kodustes tingimustes 

KOOSTISOSAD

MATRIGENICS – biotehnoloogide uusim arendus. Wakame vetikatest saadud eeterlik ühend. Teaduslikult on tõestatud võime stimuleerida 14 geeni ekspressiooni, mis vastutavad kollageeni, elastiini ja hüaluroonhappe sünteesi protsesside eest. Võimas noorendav ja derma kudesid tugevdav toime. Nähtav kortsude ulatuse ja sügavuse vähenemine.

MURAKA EKSTRAKT – tõstab nahakudede toonust, leevendab ärritusi, avaldab kerget pleegitavat toimet. Suurepärane põletikuvastane aine
EEDELVEISI EKSTRAKT: selle aine kestadel on rahustav ja põletikuvastane toime. Ekstraktis leiduvad polüfenooli ained võitlevad vabade radikaalide vastu.

PRESENTATSIOON

Kodune hooldus: 250 ml plastikpudel E974

Professionaalne hooldus: Puudub