NÄOKOORIJA DERMAXID FACE PEELING 

KOSMEETILINE EFFEKT/KASUTAMISSOOVITUSED

Tugevatoimeline koorja, mis on loodud surnud naharakkude eemaldamiseks epidermiselt ning pisidefektide parandamiseks. Muudab nahka siledamaks ning see efekt on võrreldav kliinikutes läbiviidava mikrodermaabrasiooniga. 

Kasutamine: kanda väike kogus koorijat puhastatud nahale. Ringjate liigutustega töödelge nägu ja kaela. Koorija sisaldab abraseerivaid aineid, mis võibad nahka kraapida, seetõttu, naha kahjustamise vältimiseks, kasutage pealekandmisel pehmemaid tehnikaid: hinnake õigesti survejõudu nahale ning ühe ja sama koha töötlemise aega. Koorija ülejäägid loputage piisava sooja vee kogusega ning seejärel pühkiga nahka ENZYM LOTION E908 losjooniga niisutatud vatitampooniga. Kasutada kodustes tingimustes 1-2 korda nädalas.

KOOSTISOSAD

ALUMIINIUMOKSIID – eemaldab mehhaaniliselt surnud rakke epidermiselt, stimuleerib rakkude uuendamise protsesse. 

RAUA GLÜKONAAT – pehmendab epidermise sarvkihti, mis omakorda lihtsustab surnud rakkude mehaanilise eemaldamise protsessi ning niisutab sarvkihti. Soodustab vitamiin C preparaatide intensiivsemat omastamist.  

AA2G- VITAMIIN C STABIILNE VORM Vitamiin C ühenduses glükoosiga säilitab oma aktiivsust ja ei lõhustu. Võimas antioksüdant, stimuleerib kollageeni tootmist. Noorendav efekt. Valgendab nahka, eemaldab pigmenti.  

 

SIDRUNHAPE – kuulub AHA hapete juurde, avaldab koorivat efekti, stimuleerib rakkude uuendamist

GLÜKOOLHAPE – toodetakse suhkruroost. Glükoolhape molekul on AHA-hapetest kõige väiksemate mõõtmetega. Imendub sügavamatesse nahakihtidesse, stimuleerib kollageeni ja elastiini tootmist, väljendunud niisutav toime.  


PRESENTATSIOON

Kodune hooldus: 50 ml tuub E910

 

Professionaalne hooldus: 

4*4 ml kotikest Salongi protseduurdei komplektist Е899