TOITEV KREEM REOXYGEN INTENSE

 KOSMEETILINE TOIME / KASUTUSSOOVITUSED

Toitev ning naha taastumist stimuleeriv kreem. Ideaalne hooldus kuivale, õhenevale nahale, mis on avatud kaasaegse linnaelu stressimõjutustele. Geniaalselt läbi mõeldud koostisega kreem tõstab naha vitaalsust, taastab mugavustunde ning hea välimuse, tagades piisava toitumise ning intensiivse oksügenatsiooni.

Kasutamine: Kandke kreem nahale hommikul ja/või õhtul. Soovitame kasutada koos hapnikuseerumiga. Professionaalse hoolduse kreemi tuleb kasutada protseduuri protokolli alusel massaži läbiviimiseks.

 KOOSTISOSAD
 

PHYTOVITYL – preparaadikompleks, mis kaitseb vabade radikaalide, toksiinide ja raskmetallisoolade eest. Tugev energeetiline mõju. Noorendav toime.

OXYGESKIN – rakkude normaalse hapnikuvarustuse taastav preparaat, ennetab hapnikunälga.

PURISOFT – epidermist linnaõhus sisalduvate heitgaaside eest kaitsev „kilp“. Puhastav toime.

 

FILDERM – sojaproteiinide tõmmis, mis sisaldab kõrgelt kontsentreeritud eluliselt vajalikke aminohappeid ja mikroelemente. Tõstab järsult hapniku tarbimismahtu ning käivitab rakuenergia tootmisprotsessid. Aktiveerib kollageeni ja elastiini tootmise ning rakkude regeneratsiooni.

ATSEROOL (Barbadose kirss) – väga kõrge C-vitamiini ja beeta-karotiini sisaldus. Lisaks sisaldab ohtralt mikroelemente nagu kaltsiumi, kaalium, magneesium, fosfor jne. Antioksüdant, stimuleerib kollageeni tootmist.

 PRESENTATSIOON
 Kodune hooldus: 50 ml purk Е845 Professionaalne hooldus: 200 ml tuub E855